Overig

Video - Sollicitatie

Video - Sollicitatie

Super sterk sollicitatiemiddel

Ja ik heb interesse
Investeer €1525,- in doeltreffende video-sollicitatie

Video-sollicitatie

Met een video-sollicitatie trek je echt de aandacht van werkgevers. Dit komt door de ijzersterke combinatie van beeld, geluid en social media. Vaak kunnen onze klanten daarna kiezen uit meerdere werkgevers. Maar het maken van een professionele video-sollicitatie is niet eenvoudig. Het vraagt veel tijd, expertise en materiaal. En dat verklaart ook het prijskaartje van €1525. Maar dan heb je ook wat.

Download de brochure

In 7 stappen hoe het werkt:

Nadat je interesse hebt getoond bellen we je binnen twee werkdagen. We bespreken jouw situatie. We willen er namelijk zeker van zijn dat videosollicitatie echt past, bij jou en de situatie, zodat je echt waar voor je geld krijgt. Bij een ’go’ sturen we je direct per e-mail aanvullende vragen.

En tips om alvast na te denken over de inhoud van het script. Vervolgens reserveer je een dagdeel om langs te komen in onze sollicitatiestudio te Leeuwarden. Na dit moment vindt de betaling plaats.

Samen met Pieter, de Sollicitatie Specialist, leg je in dit dagdeel de basis voor het script. Pieter werkt vervolgens het definitieve script uit en stuurt deze per e-mail toe.

Een tweede afspraak met Pieter volgt, om het script te oefenen op uitspraak en intonatie. Zodat alles op de draaidag vlekkeloos verloopt. Ook bespreken we alle praktische zaken, zoals kleding, locaties, etc.

Pas na deze voorbereiding is de draaidag. We maken veel beelden op de geselecteerde locaties. We trekken daarvoor een dagdeel uit. Naast Pieter is ook Job op de ‘set’. Job is professioneel videomaker.

Jij bent klaar, maar wij gaan aan de slag met de montage. We selecteren de beste beelden en maken er één vlotte video van, ondersteunt met passende muziek.

We sturen je de video toe. En jij kunt er vervolgens mee doen wat je wilt.

We helpen je met het verhogen van het bereik. We delen je video graag op onze kanalen.

Ja ik heb interesse

Hoe Lotte zichtbaar werd voor heel Nederland

Xpressy bereikte 7 miljoen Nederlanders.

Lees haar verhaal en bekijk de video

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt het om een video van a tot z te ontwikkelen?

Het duurt circa twee weken.

Ontwikkelen jullie ook videosollicitaties voor één specifieke sollicitatie?

Dat doen we ook. Alleen is onze rol dan meer adviserend dan dat we de video ook met je opnemen. Maak deze wens kenbaar, in overleg is veel mogelijk.

Speel jezelf maximaal in de kijker van werkgevers

Ja ik heb interesse

Klanten aan het woord

In 5 jaar hielpen wij al 300 klanten bij het solliciteren. Een greep uit de klanten die kozen voor de een Video Sollicitatie:

Lotte Risselada
"

Linkedin ontplofte en voordat ik het wist stroomde mijn berichten box vol. Zo’n enorm bereik met één video had ik nooit verwacht. En daardoor kwam ik weer in de picture van de politie. En heb ik nu mijn droombaan!

"
Lees haar verhaal
Winanda Veenstra
"

De video creëerde nieuwe ingangen die ik anders veel minder snel voor elkaar had gekregen. En niet lang na de video had ik de baan die ik wilde!

"

Video-sollicitatie brengt jou

Een groot bereik onder potentiële werkgevers
Werkgevers vinden jou in plaats van andersom
In no-time een nieuwe baan
Ja ik heb interesse