Overig

De Sollicitatie Succesdag

De Sollicitatie Succesdag

Binnen een dag klaar voor jouw droombaan

Ja ik heb interesse
Investeer €825,- in jouw sollicitatie-succes

De Sollicitatie Successdag

Het idee is simpel. Binnen een dag stomen wij je klaar voor jouw sollicitatie. ’s Morgens vroeg sta je bij ons op de stoep en ‘s avonds beschik je over de juiste inzichten en sollicitatie-documenten, die wij voor jou ontwikkelen. Zodat jij zelfverzekerd het sollicitatieproces ingaat. En straks met succes die nieuwe baan veroverd! Voor €825,- geven wij jou de garantie op sollicitatie-succes.

Download de brochure

In 6 stappen hoe het werkt:

Zodra je interesse hebt getoond nemen we telefonisch contact op. We bespreken jouw situatie om te verifiëren of de Sollicitatie-Succesdag de beste oplossing is. Bij een GO plannen we een afspraak voor de dag zelf en vragen we veel informatie bij je op. Dit doen we middels een e-mail met daarin een vragenlijst. Ook vragen we je de bestaande sollicitatiedocumenten ons te e-mailen.

Denk aan huidig cv, brief (als je die al hebt gemaakt of één uit het verleden), profielfoto, LinkedIn-profiel, vacature, website van de organisatie. We komen graag beslagen ten ijs en lezen ons eerst dan ook goed in.

Solliciteren gaat om jou. En dus willen we eerst weten wie je bent, wat je ambities, drijfveren en talenten zijn. En stellen we veel vragen aan de hand van je huidige CV.

Deze informatie hebben we nodig om vanuit ‘jouw verhaal’ de juiste verbinding te maken met het verhaal van jouw toekomstig werkgever. Oh ja. Benieuwd naar je gesprekspartner? Dat is Pieter Dijkhuis. Hij noemt zichzelf de Sollicitatie Specialist, dus maak je borst maar nat.

Tijd om concreet te worden. Je bepaalt samen met Pieter een plan van aanpak. Jullie bepalen in grote lijnen de inhoud en boodschap van alle benodigde sollicitatiedocumenten (cv, brief en LinkedIn-profiel).

Maar ook de stijl van communiceren die bij jou past. En aan ogenschijnlijke details als kleurgebruik wordt ook gedacht. We laten niets aan het toeval over, dat had je al in de gaten.

Jij bent klaar, maar voor ons begint het eigenlijk nu pas. Het is tijd om de sollicitatiedocumenten ook daadwerkelijk te ontwikkelen. Dit doen we in teamverband.

Pieter en Else storten zich op de teksten (cv, sollicitatiebrief en LinkedIn-profiel). En onze designer/fotograaf Henk Jan focust zich op de opmaak van alle benodigde sollicitatiedocumenten.

Aan het eind van de dag ontvang je per e-mail jouw nieuwe en overtuigende sollicitatiedocumenten.

Vervolgens kun jij deze direct doorsturen naar je toekomstig werkgever.

Uiteraard zijn we zeer nieuwsgierig of je de baan hebt gekregen. Houd je ons op de hoogte?

Dan kunnen we straks proosten op de goede afloop!

Ja ik heb interesse

Wat krijg je?

Modern CV

IJzersterke inhoud, design en beelden. We maken van jouw cv een echte blikvanger die eruit springt ten opzichte van anderen.

Sprankelende sollicitatiebrief

Jouw motivatie en gedrevenheid springen eruit. De werkgever denk nog maar één ding: die moet ik spreken!

Gelikt Linkedin

Jouw LinkedIn-profiel is straks door een ringetje te halen. We geven je tips en schrijven nieuwe teksten.

Advies

Je ontvangt vele adviezen op het gebied van presenteren, schrijven en sollicitatiegesprekken voeren.

Sollicitatie vaardigheden

Jouw sollicitatievaardigheden krijgen deze dag een geweldige boost. Je leert jezelf beter te presenteren en te denken vanuit de werkgever.

Informatie

Alle sollicitatiedocumenten worden in pdf en Word aangeleverd. Wel zo handig mocht je later nog wat willen wijzigen.

Veelgestelde vragen

Droombaan nog niet tegengekomen?

Ook dan kan het verstandig zijn om de Sollicitatie Succesdag aan te gaan. Het is dan wel belangrijk om een goed beeld te hebben van de functie en organisaties die bij je passen. Is dit niet het geval? Bekijk dan onze loopbaancoaching.

Het lukt me niet de wijziging door te voeren, wat moet ik doen?

Ondanks dat de documenten gebruiksvriendelijk zijn om zelf aanpassingen te doen, bieden we je één gratis correctieronde aan. Stuur ons daarvoor een e-mail naar info@xpressy.nl. Deze service bieden we tot een half jaar na oplevering aan.

Kan ik later zelf nog aanpassingen doen?

Alle documenten zijn ‘herbruikbaar’; wel zo handig bij een eventuele volgende sollicitatie.

Wat maakt de Sollicitatie-Succesdag kostbaar?

Dit komt doordat we als team, met diverse disciplines (advies, fotografie, tekst schrijven), 12 uren aan besteden.

Laat niets aan toeval over

Na 6 maanden nog geen nieuwe baan?
50% van het aankoopbedrag retour!

Ja ik heb interesse

Klanten aan het woord

In 5 jaar hielpen wij al 300 klanten bij het solliciteren.
Een greep uit de klanten die kozen voor de Sollicitatie Succesdag.

Margriet Fondse
"

‘Het mooiste cv. dat ik tot nu toe heb gezien’ deze reactie kreeg ik van een recruiter nadat ik deze dag bij Xpressy heb doorlopen’. Presentatie, inhoud en opmaak zijn zeer modern en professioneel. Twijfel? Niet doen, het is de investering meer dan waard.

"
Mark Barend van Splunter
"

Mijn brede ervaring terugbrengen tot de kern en dit krachtig en persoonlijk presenteren. Dat heeft de Sollicitatie Succesdag mij gebracht. Die nieuwe mooie baan bleef dan ook niet lang uit!

"

De Sollicitatie Succesdag brengt jou

Een onderscheidende sollicitatie aanpak
Veel zelfvertrouwen en overtuiging
3 tot 6 maanden sneller jouw droombaan
Ja ik heb interesse