Overig

Sollicitatie Scan

Sollicitatie Scan

Concrete feedback op jouw sollicitatie

Bestel direct
Investeer €85 in jouw sollicitatie-succes

Sollicitatie Scan

De naam zegt het al; een scan van jouw sollicitatiedocumenten. Met als resultaat: concrete adviezen en verbetertips. Je zet daarmee niet alleen de puntjes op de i maar voorkomt ook veel gemaakte sollicitatiefouten. En dat voor een eenmalige investering van €85,-


Sollicitatie-Specialist
De scan wordt uitgevoerd door Pieter Dijkhuis, onze Sollicitatie Specialist. Hij scant jouw sollicitatiedocumenten door de ogen van de werkgever. Vanuit zijn jarenlange ervaring en studies weet hij precies waar werkgevers op letten.

Dit valt onder de scan

Deze sollicitatie-documenten vallen onder de scan:

CV

Sollicitatiebrief

LinkedIn profiel

Sneller sollicitatie succes?

Investeer dan eenmalig €85,- en doe de Sollicitatie Scan

Bestel direct

Klanten aan het woord

In 5 jaar hielpen wij al 300 klanten bij het solliciteren. Een greep van de klanten die koos voor een solliciatiescan:

Cor Bergsma
"

Een spelfout is snel gemaakt, met de scan wist ik zeker dat taalkundig alles klopte. En bovendien was ik vele sollicitatietips rijker.

"
Maren Heinisch
"

Met de inzichten uit de scan zet ik net even de puntjes op de i, waardoor ik met nog meer zelfvertrouwen solliciteerde.

"

Veelgestelde vragen

Welke sollicitatiedocumenten vallen onder de Sollicitatie Scan?

Alle sollicitatiedocumenten die jij wenst en nodig hebt voor jouw sollicitatie. Denk aan cv, sollicitatiebrief en LinkedIn-profiel. Maar ook een videosollicitatie valt onder de scan. Het is maar net wat de werkgever vraagt. Dus stuur datgene naar ons op wat jij nodig hebt voor de sollicitatie.

Waarom niet alleen een scan van mijn CV?

Om uitgenodigd te worden voor een gesprek is niet alleen een cv belangrijk. Het is een samenspel tussen meerdere sollicitatiedocumenten, waarvan cv, brief en LinkedIn-profiel doorgaans het meest worden gevraagd of bekeken.

Kan ik de Sollicitatie Scan ook gebruiken voor een sollicitatie uit het verleden?

Zeker. Dat is juist heel slim, als je niet weet waarom je bent afgewezen. De Sollicitatie Scan geeft je nieuwe inzichten, tips en adviezen. En deze kun je direct bij de volgende sollicitatie weer toepassen.

Waarom moet ik de vacature en de website van de organisatie meesturen?

De Sollicitatie Specialist leest zich eerst goed in. Dit doet hij door de vacaturetekst en website van de organisatie te bekijken. Pas daarna start hij met het scannen van jouw sollicitatiedocumenten.

Hoe werkt het plaatsen van de bestelling?

Je vult je persoonlijke gegevens in en betaalt via Mollie. Je ontvangt vervolgens ter bevestiging een e-mail. In deze e-mail staat een link waar je alle sollicitatiedocumenten kunt uploaden.

Hoe ontvang ik tips en advies op een videosollicitatie?

Deze worden ook verwerkt in één pdf-bestand waar de tips en adviezen van de andere sollicitatiedocumenten ook worden weergegeven.

Hoe lang moet ik wachten op de tips en adviezen?

Dat duurt maximaal 3 werkdagen. Deze tijd gaat in nadat jij jouw sollicitatiedocumenten en overige informatie naar ons hebt opgestuurd.

Wat is handig qua tijdsplanning?

Het is handig om de scan circa een week voor de deadline van de sollicitatie aan te vragen. Naast dat wij 3 werkdagen nodig hebben geeft dit jou ook voldoende de tijd om onze feedback en tips te verwerken.

De Sollicitatiescan geeft jou

Meer zelfvertrouwen bij het solliciteren
Nieuwe inzichten
Grotere baankans
Bestel direct