Overig

Over Xpressy

Over Xpressy

Wij zijn Xpressy, een modern loopbaanontwikkelingsbureau dat gaat voor impact. Om te kunnen excelleren, geloven we dat werk in overeenstemming moet zijn met wie je bent.

Onze werkwijze

Het is ons talent om jouw talent zichtbaar te maken, te ontwikkelen en te laten aansluiten op de werkomgeving van nu en de toekomst. Dit doen we zowel individueel als in teamverband. We bieden maatwerk, omdat we overtuigd zijn dat ieder mens/ organisatie uniek is. Onze aanpak is dan ook altijd zeer persoonlijk en resultaatgericht.

Hoe het begon

Mensen zijn kleurrijk, maar laten dit veelal niet zien in een sollicitatie. Dit ontdekte Pieter tijdens de vorige crisis. In 2016 besloot hij hier fulltime werk van te maken en zo werd Xpressy geboren. De laatste jaren is het palet aan diensten en samenwerkingspartners sterk uitgebreid. En is Xpressy uitgegroeid tot een modern full-service loopbaanontwikkelingsbureau voor individuen en organisaties. En ontwikkelde het diverse unieke werkmethodieken op het gebied van solliciteren en loopbaanontwikkeling.

Onze experts

Pieter Dijkhuis

Pieter een bezige bij en kersverse vader (heit). In Xpressy komen zijn voorliefde voor mensen, bedrijven en marketing samen. Wat hem drijft in zijn werk? Dat is het verbinden van mensen aan de juiste functie en organisatie.

Ype van Kammen

Ype beschikt over een breed netwerk in Noorden en ook specifiek in de mediawereld. Hij denkt graag in mogelijkheden en heeft veel medewerkers succesvol kunnen begeleiden naar een volgende stap in hun loopbaan.

Else Rietveld

Else is een taalvirtuoos, die er bij ons letterlijk voor zorgt dat de puntjes op de i komen te staan. Niet alleen in sollicitatiebrieven, maar ook in onze eigen communicatie-uitingen.

Job Pijlman

De man achter de camera, dat is Job. Met frisse beelden en scherp oog voor het verhaal vliegen we hem in voor professionele video’s vanuit zijn eigen bedrijf Another Motion.

 

Henk-Jan Broersma

Fotografie en webdesign zijn slechts een greep uit Henk-Jan zijn expertise gebieden. Hij staat dan ook bekend als de man die alles kan. Vanuit zijn eigen bedrijf Mediattic vliegen wij hem in voor fotografie en cv ontwerp.

Meer over ons ontdekken?

Lees dan ons manifest. Waarin we beschrijven waarvoor we staan en gaan

Lees ons manifest