Overig

Outplacement Wij openen nieuwe deuren

Outplacement Wij openen nieuwe deuren

En geven met deze dienstverlening een baangarantie af

Plan kennismakingsgesprek

Outplacement

Het is duidelijk; je bent toe aan een nieuwe werkomgeving. Of dit nu komt door een reorganisatie of dat je zelf het initiatief neemt, de uitdaging blijft gelijk. Met ons netwerk en onze expertise vinden we snel weer een nieuwe en passende werkomgeving voor jou. Hoe we dit doen? Ontdek onderstaand ons 5 stappenplan.

Download de brochure

In 5 stappen hoe het werkt:

We maken een persoonlijk plan op basis van jouw achtergrond, wensen en verwachtingen. Wens je bijvoorbeeld eerst uitgebreid stil te staan bij het ‘baanverlies’ dan reserveren we daarvoor tijd.

Om de juiste functie en plek te vinden is het eerst belangrijk om stil te staan wie je bent. Wat je talenten, kwaliteiten en interesses zijn. Om vervolgens passende functies en bedrijven in kaart te brengen. Zie voor meer informatie bij loopbaancoaching.

Na de oriëntatieresultaten maken we inzichtelijk hoe jouw functie op de arbeidsmarkt wordt gewaardeerd. We analyseren samen vacatures, om nog een beter beeld te krijgen van wat werkgevers vragen. Ook onderzoeken we of bepaalde opleidingen en cursussen een vereiste zijn.

Een nieuwe baan vinden draait om het presenteren van jezelf. Samen ontwikkelen we een persoonlijke sollicitatie- en netwerkstrategie. En geven we de juiste woorden aan jouw toegevoegde waarde voor een werkgever. Vervolgens ontwikkelen we krachtige ondersteunende middelen, denk aan een moderne cv, motivatiebrief, LinkedIn-profiel en pitch.

We open nieuwe deuren voor je. Zodat jij in contact komt met de juiste mensen en organisaties. Ook bereiden we in deze fase samen netwerk- en sollicitatiegesprekken voor.

Maak alvast kennis

De bevlogen loopbaancoaches/ adviseurs Pieter en Ype. Naast brede ervaring en netwerk in het bedrijfsleven en bij overheden beschikken ze over uitstekende advies- en luistervaardigheden. Ze helpen je graag bij het maken van de volgende stap in jouw loopbaan.
PieterXpressy pijl
YpeXpressy pijl

Klanten aan het woord

In 5 jaar tijd hielpen wij al 300 klanten hun loopbaan te verbeteren.

Else Rietveld
"

Vanuit het midden van het land verhuisde ik naar Friesland. Om qua werk ook voet aan grond te krijgen doorliep ik een traject bij Xpressy. Dit heeft me enorm geholpen om in mijn nieuwe ‘thuisland’ de juiste stappen te zetten.

"
Eric Tanahatoe
"

Bij mijn huidig werkgever zat ik niet langer lekker in mijn fel. Het traject heeft me enorm geholpen de juiste nieuwe (werk) weg in te slaan. En bovendien beschikt Xpressy over een groot netwerk in Noord-Nederland, waardoor ik in contact kwam met mijn huidig werkgever.

"
Jeanne Braaksma
"

Het outplacement traject vanuit Xpressy heb ik als zeer deskundig ervaren en de juiste mix tussen professioneel en persoonlijk. Het heeft me bewuster gemaakt van mijn talenten, arbeidsmarktwaarde en de best bijpassende functie.

"

Xpressy begeleidde kandidaten o.a. naar deze organisaties

Een outplacement traject geeft jou

Garantie op een passende nieuwe werkomgeving
Antwoord op al jouw loopbaanvragen
Een onderscheidende en unieke presentatie

Afspraak maken

Toe aan een nieuwe werkomgeving? Kom langs voor een kop koffie in onze ontwerp- en sollicitatiestudio en dan bespreken we de mogelijkheden

Plan kennismakingsgesprek