Overig

Organisaties

Organisaties

Van binding naar bevlogenheid

Afspraak maken

Excelleren door te faciliteren

Mensen maken het verschil. Als werkgever weet je dit als geen ander. Maar hoe vind, bind en ontwikkel je mensen in een snel veranderende wereld? Dit vraagt om scherpe keuzes en heldere inzichten. En dat is precies waar wij jouw organisatie bij helpen. Niet alleen strategisch maar ook operationeel.

Employer branding

Talent is schaars, helemaal in de huidige arbeidsmarkt. Door medewerkers uit te laten groeien tot ambassadeurs heb je niet alleen een effectief maar ook een goedkoop wervingskanaal. Met een uitgebreid programma helpen wij organisaties dit slim te realiseren.

Strategisch HR

De visie is helder, nu nog de vertaalslag naar strategisch personeelsbeleid. Welke mensen moeten we aannemen? Of van wie moeten we afscheid nemen? Dat zijn lastige vraagstukken waar wij als onafhankelijk adviseurs jouw organisatie in kunnen bijstaan. Maar denk ook aan meer synergie tussen generaties op de werkvloer.

Jobcoaching

Medewerkers individueel beter maken op de werkvloer, daar draait onze jobcoaching om. We geloven in de kracht van maatwerk. Ieder contactmoment tussen medewerker en één van onze jobcoaches is dan ook persoonlijk en inspirerend.

Trainingen

Op het gebied van team- en talentontwikkeling geven we ook groepstrainingen en inspiratiesessies. Concrete onderwerpen kunnen zijn: LinkedIn, Jobcrafting, Pitchen, Open hiring, etc.

Wat onze klanten zeggen

Anneke de Boer
"

Veel enthousiasme, betrokkenheid en een frisse blik. Zo heb ik de samenwerking met Xpressy ervaren. Het heeft me veel inzichten en onderbouwing gegeven welke beroepen en organisaties bij mij passen en welke juist niet.

"
Babette Schouwstra
"

Inspiratie, aanmoediging en hulp. Dat heeft het coaching traject mij in het kort gebracht. Door het traject ben ik nu in staat mijn kwaliteiten naar voren te brengen zonder mezelf daarin te verliezen.

"
Bart Stienstra
"

De sollicitatie coaching gesprekken brachten mij de juiste inzichten, rust en focus.

"

Trots op onze klanten

Afspraak maken

Toe aan bevlogen medewerkers? Kom langs in onze ontwerpstudio en dan bespreken we de mogelijkheden.

Afspraak maken