Overig

Creëer betrokken medewerkers

Creëer bevlogen medewerkers

Zet samen met ons de volgende stap

Maak een afspraak

Excelleren door te faciliteren

Mensen maken het verschil. Als werkgever weet je dit als geen ander. Maar hoe vind, bind en ontwikkel je mensen in een snel veranderende wereld? Dit vraagt om scherpe keuzes en heldere inzichten. En dat is precies waar wij jouw organisatie bij helpen. Niet alleen strategisch maar ook operationeel.

Employer branding

Talent is schaars, helemaal in de huidige arbeidsmarkt. Des te meer zaak om te werken aan een sterk werkgeversmerk. Hoe je dat slim en effectief kunt doen? Daar kunnen wij jouw organisatie bij helpen.

Strategisch HR

De visie is helder, nu nog de vertaalslag naar strategisch personeelsbeleid. Welke mensen moeten we aannemen? Of van wie moeten we afscheid nemen? Dat zijn lastige vraagstukken waar wij als onafhankelijk adviseurs jouw organisatie in kunnen bijstaan. Maar denk ook aan meer synergie realiseren tussen generaties op de werkvloer.

Jobcoaching

Medewerkers individueel beter maken op de werkvloer, daar draait onze jobcoaching om. We geloven in de kracht van maatwerk. Ieder contactmoment tussen medewerker en één van onze jobcoaches is dan ook persoonlijk en inspirerend.

Trainingen

Op het gebied van team- en talentontwikkeling geven we ook groepstrainingen en inspiratiesessies. Concrete onderwerpen kunnen zijn: LinkedIn, Jobcrafting, Pitchen, Open hiring, etc.

Wat onze klanten zeggen

Lammert Dalstra
Teamleider Pastiel
"

We hebben Xpressy gevraagd voor onze jobscoaches een cv training te verzorgen. En zijn erg tevreden over wat het ons heeft gebracht. Frisse en vernieuwende aanpak met concrete resultaten. Aanrader voor professionals in de re-integratie en arbeidsbemiddeling.

"
Sylvia Laarman
Bibliotheken Noord - Friesland
"

Ik heb Pieter als een inspirerende en enthousiaste workshop leider/trainer leren kennen voor de online Walk&Talk bijeenkomsten van Bibliotheek. Makkelijk in contact en komt keurig alle afspraken na. Hij denkt mee en is flexibel in zijn aanbod en indeling.

"

Trots op onze klanten

Versnellen?! Schakel ons in

Samen bouwen we aan de toekomst van jouw organisatie. Kom langs in onze Werk Ontwerp Studio en dan bespreken we de mogelijkheden.

Maak een afspraak