Overig

Loopbaan coaching

Loopbaan coaching

Wij ontwerpen de loopbaan die je echt wilt

Plan kennismakingsgesprek
Gratis gesprek van +/- 1 uur

Loopbaancoaching

De gewenste loopbaan en de weg ernaar toe. Dat tekenen we voor je uit. Nuchter, praktisch, concreet en zonder omhalen. Zodat jij weet waar je aan toe bent. En succesvol de juiste stappen kunt zetten. Vanuit een beproefde werkwijze zetten we samen de juiste stappen. Je werkt intensief samen met één van onze loopcoaches. Deze begeleidt jou het gehele traject en is jouw vaste contactpersoon.

Onze succesformule in 4 stappen

Een succesvolle en plezierige loopbaan staat en valt met zelfkennis. Wie ben je? Waar ben je goed in? En waar liggen jouw (werk) interesses/ ambities? Zijn een greep uit de vele vragen waar we uitgebreid aandacht aan zullen besteden. Ook werken we met zeer moderne en beproefde, deels eigen ontwikkelde, werkmethodieken en persoonlijkheidstesten.

De opgedane inzichten vertalen we in passende functies. Maar we selecteren niet alleen functies die goed matchen bij jouw persoonlijkheid en interesses. We kijken veel verder. We analyseren trendstudies om zo functies te selecteren waarin je over 5 tot 10 jaar nog steeds met veel plezier werkzaam kunt zijn.

Uit ervaring weten we dat de organisatie waar je gaat werken minstens zo belangrijk is als de juiste functie. En daarom besteden we hieraan veel aandacht. We brengen de best bijpassende organisatiecultuur in kaart. En komen met een concrete lijst van passende organisaties. Naam en rugnummers daar houden we van. En wil je liever verder als zelfstandige? Geen probleem ook daarin kunnen we je goed adviseren.

Het doel is helder nu nog de weg ernaar toe. Wat is nodig om de gewenste functie te veroveren? Is de belangrijkste vraag waar we in de laatste stap actief mee aan de slag gaan. Is dat bijvoorbeeld het volgen van een opleiding en/ of cursus. Of kun je hulp gebruiken bij presentatie,- sollicitatievaardigheden? Kortom we maken een actieplan. Zodat jij zo snel mogelijk werkzaam bent in de functie die je wilt, bij de organisatie die bij jou past.

Maak alvast kennis

De bevlogen loopbaancoaches/ adviseurs Pieter en Ype. Naast brede ervaring en netwerk in het bedrijfsleven en bij overheden beschikken ze over uitstekende advies- en luistervaardigheden. Ze helpen je graag bij het maken van de volgende stap in jouw loopbaan.
PieterXpressy pijl
YpeXpressy pijl

Klanten aan het woord

In 5 jaar tijd hielpen wij al 300 klanten hun loopbaan te verbeteren

Anneke de Boer
"

Veel enthousiasme, betrokkenheid en een frisse blik. Zo heb ik de samenwerking met Xpressy ervaren. Het heeft me veel inzichten en onderbouwing gegeven welke beroepen en organisaties bij mij passen en welke juist niet.

"
Babette Schouwstra
"

Inspiratie, aanmoediging en hulp. Dat heeft het coaching traject mij in het kort gebracht. Door het traject ben ik nu in staat mijn kwaliteiten naar voren te brengen zonder mezelf daarin te verliezen.

"
Bram Nicolai
"

Door het coaching traject heb ik beter inzicht gekregen waar ik goed in ben en plezier in heb.
Met de hulp van Xpressy kon de juiste richting bepalen en stappen zetten. Een aanrader voor als je nieuwe wegen inslaat.

"
Wiert de Haan
"

Het coaching traject heeft me geholpen te kijken buiten de gebaande paden. En vanuit het netwerk van Xpressy een match opgeleverd waar ik vooraf nooit aan had.

"

Xpressy begeleidde klanten naar o.a. deze organisaties

Loopbaancoaching brengt jou

Antwoord op al jouw loopbaanvragen
Inzicht in de best bijpassende functies
Overzicht van passende regionale organisaties

Kennis maken?

Boek nu een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Plan kennismakingsgesprek